Absolut

 

Ledsen för den dåliga uppdateringen. Jag har varit lite distraherad senaste veckan skulle man väl kunna säga ;D Linus har kommit tillbaka från sina äventyr i NZ, vi vänter fotrfarande på vår lilla Johnny boy som snurrar runt i N.Y just nu på egen hand. Antar dock att han trivs som tusan, vem hade inte gjort det när man som han gör, USA, på 2veckor, för att sen åka hem till svearike i två veckor och sedan tillbaka till Aussie. Hahah man måste bara älska det. Livin your life!

Festen har börjat dra igång ordentligt här i krockarna och me and the gang körde i söndags utgång, efter x antal absolut päron drinkar, på club 77. Vilket jäkla ställe! Lite sådär halvsunkig källarmiljö, fullproppat av människor med vågad stil! Love it! Dansa till 4på morgonen, besök på gyllende måsen, classic för att sedan på bussen hem hoppa av på en spårad efterfest full med Kiwisar (nya zeeländare). Första som händer när man kliver in i rummet är att en tjej komemr fram, höjer på ögonbrynet och säger: "I dont think you whould be here, you dont belong here, u dont know anybody, and nobody wants you here. You should just leave!" EH, WHAT?! Skönt att man kände sig välkommen iaf. Vi pratade med lite annat folk ch tydlgen var det bara den där tjejen som hade den uppfattning om oss. En anna kilel sa," jamen så fort ni kom in genom dörren, å såg så glada å trevliga ut så uppfattar hon er som ett hot, skit i henne!" Endå, så var det ganska tråkigt att ha hennes blick inborrad i ryggen så jag o mallan gick hem och lämnade Anna med sin Lifeguard ifred ;)


O vi tror vi har komit på det vinnande konceptet med Bondi rescue. Dessa lifeguards är i själva verket SKÅDESPELRE o Modeller! hahahaha Jobbar halvtid här o halvtid i L.A. ;) Tänk på de nästan gång ni slår på Tv.n. O tänk att Anna o Malin raggat upp hälften av karlarna som springer runt halvnakna på stranden ;D

Nu blir det beachen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0